Reactie plaatsen

Reacties

Antoinette
een jaar geleden

Wat een heerlijke ontspannen massage!
Aanrader voor een cadeaubon aan iemand te schenken deze dagen.

Rowena
2 jaar geleden

Een heerlijke ontspannings massage gehad bij Marina. Ik kwam altijd al voor een normale rug massage maar dit was helemaal lekker! Marina is een lieve professionele massage therapeut die oog heeft voor haar cliƫnt & met je mee denkt als je last hebt van spieren. Ook weet ze precies wanneer ze tegen je moet praten & wanneer ze je lekker laat relaxen. Echt een aanrader!

Leanne
2 jaar geleden

Heerlijke zwangerschaps massage gehad op het warm water matras... alleen het op de rug kunnen liggen vond ik al heerlijk. Door de ontspannen muziek en de rustige massage kom je echt even tot rust... echte aanrader!!

Claudia Feleus
2 jaar geleden

Zeer fijne zwangerschapsmassage gehad op een warm water kussen. Dit zorgt ervoor dat je echt goed ontspant en even heerlijk je gedachte kunt laten gaan.Ik was geheel ontspannen bij 24 weken zwangerschap en voelde me daarna uitgerust en ontspannen. Een echte aanrader! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!!

Debby Van Otterlo
2 jaar geleden

Heerlijke ontspanningsmassage gehad bij Marina. Echt een aanrader. Marina geeft echt een heerlijke massage. Ik zat overal behoorlijk vast en ben er echt van opgeknapt. Top massage in een hele gezellige sfeer!