Acrylgel

Deze gel is een combinatie van de beste eigenschappen van Gel en Acryl. Het brengt gemakkelijker aan dan acryl doordat deze niet uit zichtzelf uit zal harden en het werkt fijner dan gel omdat deze blijft liggen zoals je hem hebt aangebracht.

Dit prachtige product werkt als een acryl product ,maar fungeert als een gel.
De Poly gel is te modelleren zolang je dit wenst. Tot dat je in de lamp bent gegaan. Ideaal zo heb je optimaal tijd
om de kunstnagel zo goed mogelijk aan te brengen. Aanbrengen kan met of zonder verlenging.

 

Be Jeweled Gelpolish 

Een hoge kwaliteit gel polish van het merk Urban Nails. De gel polish en exclusieve nail art producten van Be Jeweled zijn geschikt voor zowel de natuurlijke nagel als de kunstnagel. Er wordt altijd een basecoat aangebracht, 2x kleur en een topcoat. Dit alles wordt uitgehard in een UV lamp. Deze behandeling wordt aangeraden als je tevreden bent met je natuurlijke nagels en voor minimaal 2 weken een leuk kleurtje wilt.
LET OP: deze behandeling is niet geschikt voor zeer broze nagels of nagelbijters.

Biab

"BIAB (Builder In A Botlle) is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten.

Vooral geschikt voor broze, breekbare nagels en nagelbijters.