Zwangerschapsmassage op het warmwatermatras

Ontspannen liggen op je rug op een warmwatermatras. Door het gebruik van een royale hoeveelheid olie en een speciale techniek kan je hele lichaam gemasseerd worden. Deze massage mag de hele zwangerschap door gegeven worden.

 

 

Privé of Groepsworkshop Babymassage

Tijdens deze workshop leer je je baby te masseren. Zorgt voor o.a ontspanning, helpt tegen darmkrampjes, huilerige baby's. Je krijgt een handige hand-out zodat je alles rustig kan nalezen. Dit kan bij jou thuis of in mijn praktijk of in een groep (deze zal plaatsvinden in dorpshuis de Wimpel).
Bel of mail voor meer informatie.

 

 

Ontspanningsmassage rug nek en schouders

Rug nek schouders 30 minuten.

 

 

 

 

 

Chinese voetmassage

Een Chinese voetmassage brengt het lichaam in balans door het behandelen van de reflexpunten en de meridianen op de voeten en onderbenen. Door de voeten en onderbenen uitgebreid te masseren, met mijn handen en de Chinese voetmassage stick, stimuleert u het lichaam om afvalstoffen af te voeren en de genezing van het lichaam te bevorderen.

 

 

Ontspanningsmassage op het warmwatermatras

Ontspannen op een warmwatermatras. Je krijgt een gehele lichaamsmassage terwijl je op je rug ligt. door het gebruik van een royale hoeveelheid olie kan ik met mijn handen en armen tussen je rug en het matras door masseren.
Echt ontspannend door de warmte van het matras.

 

 

Ontspannende massage van schouders, nek en borst op het warmwatermatras of hoofdpijnmassage

Een ontspannende massage van borst, nek, schouders en gezicht. Je hoeft absoluut geen hoofdpijnklachten te hebben voor deze massage. Gewoon even heerlijk ontspannen.

 

 

Lichaamsmassage achterzijde

Rug nek schouders en achterzijde benen.

 

 

 

 

 

Voetmassage

Een heerlijke ontspannende voetmassage. Uw voeten worden eerst behandeld met een lekkere scrub. Na de massage met een heerlijke crème. 

 

 

 

Klachtenbehandeling

30 minuten massage naargelang de klachten. We kijken samen naar de klacht en hoe ik deze kan behandelen. Samen zullen we dan een stappenplan maken over het evt. vervolg.

 

 

 

Medical of Sporttape

Sporttape bv. enkel pols knie
Medicaltape bv. tennisarm, rugpijn, zweepslag, hooikoortstape.

 

 

 

 

Hot-Stone massage

Een Hot-Stone massage is een volledige lichaamsmassage in combinatie met een gewone massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme stenen. Het doel is om te zorgen voor een volledige ontspanning van het lichaam. 

 Deze vorm van massage is vooral geschikt voor mensen die last hebben van:

  • Stress
  • Vermoeidheid
  • Spier- en gewrichtspijnen
  • Spijsverteringsklachten
  • Slechte bloedcirculatie
  • Fibromyalgie

In enkele situaties is een Hot-Stone massage niet verstandig zoals bij griep, koorts, verhoogde stofwisseling, huidziektes, vaatziektes, trombose, kanker, brandwonden en zonnebrand. 

 

 

Stoelmassage

Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. Een stoelmassage is een kortdurende massage die gewoonlijk 15 tot 20 minuten duurt. Een stoelmassage is gericht op houding- en werk gerelateerde klachten. De massage concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en bekken.

Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen en vereist geen massageolie.

 

 

Pedicure behandeling

Standaard pedicure behandeling:

Nagels knippen, eelt verwijderen, behandelen van kloven, likdoorns of ingroeiende nagels.

De behandeling kan uitgebreid worden met een voeten bad en scrub of een ontspanningsmassage.